Cursussen

Thètahealing®

 

 

 

Zelf ook ThètaHealing leren beoefenen?

ThètaHealing® cursussen

ThètaHealing® is een krachtige toegankelijke methode, ontwikkeld door Vianna Stibal, die gebruikt kan worden om beperkende overtuigingen, gewoonten en blokkades die je als belemmerend en/ of ongewenst ervaart, om te zetten in positieve veranderingen in het leven aan te brengen. Thetahealing is ook een methode die je optimaal ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling en leert hoe je readings en healingen doet.

Of je nu geïnteresseerd bent in zelfontwikkeling of professionele groei, Thetahealing kan een waardevolle aanvulling zijn op je gereedschapskist.

Er is toenemend wetenschappelijk bewijs dat onze negatieve / beperkende overtuigingen en emoties fysieke, mentale en emotionele ziekten veroorzaken en ons blokkeren om iets te bereiken wat ons weer compleet en gelukkig maakt.
Belangrijk onderdeel hiervan is dat we oude boosheid, verdriet, schuld en diepe angsten loslaten en ons aangeboren talent en kwaliteiten in dit leven volledig tot uitdrukking brengen. Eenvoudig door deze ons weer te herinneren en het leven in zijn volle potentieel te leven!

Met de ThètaHealing®stechniek heb je direct toegang tot je onderbewuste, waardoor je onderbewuste bewust wordt. Je werkt met het celgeheugen waarin alle informatie opgeslagen ligt. En je werkt op 4 niveau’s:  Historisch-, Genetisch-, Kern- en Zielsniveau.

Het helpt je om in je eigen liefde en kracht te gaan staan waardoor je beter in staat bent om keuzes te maken en de juiste beslissingen te nemen die goed voor jou zijn.

De techniek is wijdverspreid in meer dan 40 landen en wordt gebruikt door meer dan 800.000 mensen die hun leven al getransformeerd hebben via ThètaHealing®.

Er zijn momenteel 20 verschillende opleidingen, met internationale certificering.
Wil je meer weten over hoe de Thètahealing® techniek ook jouw leven en dat van anderen kan veranderen?!
Lees verder per opleiding wat deze inhoudt door op de onderstaande buttons te klikken.

Ik wens je een fantastische reis waarbij iedere cursus een super mooie vervolgstap is naar een nog fantastischer leven!

Op alle cursussen zijn de opleidingsvoorwaarden van toepassing.

Basic DNA

“Let the magic begin”

Deze cursus introduceert ThètaHealing® techniek waardoor er een opening ontstaat naar de onvoorwaardelijke liefde van de Bron van Al Dat is. Tijdens deze opleiding leer je hiermee te werken. Met deze methode zal je in staat zijn, levenspatronen te wijzigen die tot nu toe, vastgehouden werden op kern, genetisch, historisch, en zielsniveau, zowel bij jezelf als bij anderen.

Advanced DNA

“Release and let go”

Deze cursus leert jou als deelnemer om vanuit liefde de diepere oorzaak van oude boosheid, haat, angst, pijn en verdriet tegemoet te treden en los te laten. Door veranderingen aan te brengen op psycho-emotioneel vlak, ondergaan tegelijkertijd ook de genen, de cellen een gedaanteverandering. Ze zullen regenereren m.a.g. zelfgenezing.

Dig Deeper

“8 manieren om te diggen”

Deze cursus is aan te raden voor iedereen die moeite heeft met diggen bij zichzelf en of bij anderen en voor diegene die hun vaardigheden willen verbeteren! Er komen acht manieren van diggen aanbod en er wordt een manier getoond om via een kortere weg de sleutelovertuiging naar boven te halen. 

You and the Creator

“Let your Intuition guide you”

Begrijp je Goddelijke Zelf en het overlevingsinstinct van je onderbewustzijn.
Wat is de waarheid en wat is de angst? Tijdens deze opleiding leer je jezelf en je motivatie echt kennen. Je zult het verschil leren kennen tussen ware intuïtie en je laten leiden door wat je wilt dat gaat gebeuren.

Manifestatie en Overvloed

“Magic Manifesting” 

Tijdens deze opleiding leer je hoe Thèta op de hoogste en beste manier te gebruiken, om jezelf te verzekeren van succes in alle aspecten van je leven. Je leert de geheimen over hoe te manifesteren in jouw leven, waar aan te werken en hoe jouw manifestaties te plannen. Je leert om jouw eigen blokkades te vinden en op te ruimen die je weghouden van de overvloed die de Schepper voor ons bedoeld heeft.

Intuïtieve Anatomie

“Make the connection”

Tijdens deze opleiding ga je intuïtief op ontdekkingsreis om de magie van het menselijk lichaam te ervaren. Ieder orgaan en elk systeem zal de revue passeren met de emoties en overtuigingen die daar worden vastgehouden. Deze opleiding geeft je de gelegenheid om deze opgehoopte energetische emoties los te laten d.m.v. ThètaHealing®.

Iedereen kan Thetahealing leren.

Je leert te werken op onbewust niveau waardoor herinneringen en sensaties gemakkelijk naar boven komen en direct veranderd kunnen worden

Het mooie is dat veranderingen plaatsvinden op celniveau omdat je er via Theteahealing contact mee kan maken.

Iedere cursus is weer een verdieping en heeft iets verrassend nieuws in zich.

Je verandert de "oude" situaties op in de kern; daar waar het ooit ontstaan is.

De cursussen en opleidingen zijn voor iedereen toegankelijk ongeacht leeftijd, geslacht, ras, geloof of religie, opleidingsniveau, indien er specifieke vooropleidingseisen zijn, dan staan deze bij de desbetreffende cursussen en opleidingen vermeld.

Testimonials

Wat mijn cursisten zeggen

Ik heb grote stappen gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling

Boosheid en oude stukken losgelaten, waardoor ik meer ruimte heb gecreëerd. Ik leef meer vanuit mijn essentie en alles voelt lichter.

Dit heeft ervoor gezorgd dat zowel mijn privé leven als mijn zakelijke leven beter stromen. Ik ben uit mijn overlevingsmindset gekomen en van leven nu uiteindelijk naar bloeien geshift.

Ik gun het iedereen ten volste te mogen leven zonder de belemmeringen van negatieve overtuigingen en blokkades waardoor het leven ook ècht leven of zelfs floreren wordt in plaats van overleven.”

Jessica

Energiek en diepgaand!

Duidelijke energieke positieve leuke en diepgaande cursus

Anita ❤️🙏

Verrijking van het leven

“Het is een verrijking van het leven!
Ga zo door. Je bent een topper!”

Alien

Geweldig ! Fantastisch!

“Patricia is een heel warm en lief persoon. Ze is heel duidelijk en ze heeft veel ervaring. Ze stelt ons als cursisten gerust en geeft zelfvertrouwen aan ons.
Het is zo fijn, je mag helemaal jezelf zijn bij haar. Het is in een woord geweldig fantastisch!

Jiska

Het wordt alleen nog maar mooier!

Het is fantastisch om mee te mogen maken, wat er allemaal mogelijk is in dit leven en dat het alleen nog maar mooier wordt met deze kennis en deze ervaringen. Heel tevreden, ga zo door!

Verdieping Spiritualiteit

Ik was op zoek naar iemand die me kon helpen om me meer te verdiepen in spiritualiteit

Patricia heeft me geleerd contact te maken met mijn intuïtie en onderbewustzijn. Ze doet dit op een eerlijke en zachte wijze. 

Jessica

Fantastische Opleidingen

Fantastische opleidingen waar je ook anderen mee kunt helpen, maar zeker en vooral ook jezelf! Het is magisch!”

Het is gewoon geweldig!
Ingrid

Geen woorden voor!

Geen woorden voor!”
“Jij bent één en al liefde” Dank je wel x

Jolijn

Eerst even in gesprek ?

Ontdekken wat jouw volgende stap
in jouw persoonlijke ontwikkeling is?

Chat openen
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?