Cursussen

Thètahealing®

 

 

 

Zelf ook ThètaHealing leren beoefenen?

ThètaHealing® cursussen

ThètaHealing® is een krachtige methode, ontwikkeld door Vianna Stibal, waarmee je overtuigingen, gewoonten, beperkingen en blokkades die je als belemmerend en/ of ongewenst ervaart, kunt omzetten in datgene wat je optimaal ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling en functioneren.

Er is toenemend wetenschappelijk bewijs dat onze negatieve overtuigingen en emoties fysieke, mentale en emotionele ziekten veroorzaken en ons blokkeren om iets te bereiken wat ons weer compleet en gelukkig maakt.
Belangrijk onderdeel hiervan is dat we oude wrok, verdriet, schuld en diepe angsten loslaten en ons aangeboren talent en kwaliteiten in dit leven volledig tot uitdrukking brengen. Eenvoudig door deze ons weer te herinneren en het leven in zijn volle potentieel te leven!

Met de ThètaHealing®stechniek heb je direct toegang tot je onderbewuste, waardoor je onderbewuste bewust wordt. Je werkt met het celgeheugen waarin alle informatie opgeslagen ligt. En je werkt op 4 niveau’s:  Historisch, Genetisch, Kern en Zielsniveau.

Het helpt je om in je eigen liefde en kracht te gaan staan waardoor je beter in staat bent om keuzes te maken en de juiste beslissingen te nemen die goed voor jou zijn.

De techniek is wijdverspreid in meer dan 40 landen en wordt gebruikt door meer dan 800.000 mensen die hun leven al getransformeerd hebben via ThètaHealing®.

Er zijn momenteel 20 opleidingen, met internationale certificering. Meer weten over de Thètahealing® techniek die ook jouw leven en dat van anderen kan veranderen! Lees verder per opleiding wat deze inhoudt door op de onderstaande buttons te klikken.

Ik wens je een fantastische reis waarbij iedere cursus een super mooie vervolgstap is naar een nog fantastischer leven!

Basic DNA

“Let the magic begin”

Deze opleiding introduceert ThètaHealing® techniek waardoor er een opening ontstaat naar de onvoorwaardelijke liefde van de Bron van Al Dat is. Tijdens deze opleiding leer je hiermee te werken. En zal je met deze methode in staat zijn, levenspatronen te wijzigen die tot nu toe, vastgehouden werden op kern, genetisch, historisch, en zielsniveau, zowel bij jezelf als bij anderen.

Advanced DNA

“Release and let go”

Deze opleiding leert jou als deelnemer om vanuit liefde de diepere oorzaak van oude boosheid, haat, angst, pijn en verdriet tegemoet te treden en los te laten. Door veranderingen aan te brengen op psycho-emotioneel vlak, ondergaan tegelijkertijd ook de genen, de cellen een gedaanteverandering. Ze zullen regeneren m.a.g. zelfgenezing.

Dig Deeper

“8 manieren om te diggen”

Deze opleiding is aan te raden voor iedereen die moeite heeft met diggen bij zichzelf en of bij anderen en voor diegene die hun vaardigheden willen verbeteren! Er komen acht manieren van diggen aanbod en er wordt een manier getoond om via een kortere weg de sleutelovertuiging naar boven te halen. 

You and the Creator

“Let your Intuition guide you”

Begrijp je Goddelijke Zelf en het overlevingsinstinct van je onderbewustzijn.
Wat is de waarheid en wat is de angst. Tijdens deze opleiding leer je jezelf en je motivatie echt kennen. Je zult het verschil leren kennen tussen ware intuïtie en je laten leiden door wat je wilt dat gaat gebeuren.

Manifestatie en Overvloed

“Magic Manifesting” 

Tijdens deze opleiding leer je hoe Thèta op de hoogste en beste manier te gebruiken, om jezelf te verzekeren van succes in alle aspecten van je leven. Je leert de geheimen over hoe te manifesteren in jouw leven, waar aan te werken en hoe jouw manifestaties te plannen. Je leert om jouw eigen blokkades te vinden en op te ruimen die je weghouden van de overvloed die de Schepper voor ons bedoeld heeft.

Intuïtieve Anatomie

“Make the connection”

Tijdens deze opleiding ga je intuïtief op ontdekkingsreis om de magie van het menselijk lichaam te ervaren. Ieder orgaan en elk systeem zal de revue passeren met de emoties en overtuigingen die daar worden vastgehouden. Deze opleiding geeft je de gelegenheid om deze opgehoopte energetische emoties los te laten d.m.v. ThètaHealing®.

Heel fijn om te weten: Iedereen kan Thetahealing leren.

Herinneringen en sensaties kunnen daardoor makkelijk naar boven komen om veranderd te worden

Het mooie is dat veranderingen plaats vinden op celniveau omdat je er via Theteahealing contact mee kan maken.

Iedere cursus is weer een verdieping en heeft iets verrassend nieuws in zich.

Je verandert de "oude" situaties op in de kern; daar waar het ooit ontstaan is.

De trainingen en opleidingen zijn voor iedereen toegankelijk ongeacht leeftijd, geslacht, ras, geloof of religie, opleidingsniveau, en mochten er specifieke vooropleidingseisen zijn, dan staan deze bij de desbetreffende trainingen en opleidingen vermeld.

Testimonials

Wat mijn klanten zeggen

Ik heb grote stappen gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling

Ik heb grote stappen gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling, meer inzicht in oude patronen, negatieve overtuigingen,  verwerken van oude trauma’s en oplossen van blokkades.
Ik heb boosheid en oude stukken losgelaten, waardoor ik meer ruimte heb gecreëerd. Ik leef meer vanuit mijn essentie en alles voelt lichter.

Dit heeft ervoor gezorgd dat zowel mijn privé leven als mijn zakelijke leven beter stromen. Ik ben uit mijn overlevingsmindset gekomen en van leven nu uiteindelijk naar bloeien geshift.

Ik gun het iedereen ten volste te mogen leven zonder de belemmeringen van negatieve overtuigingen en blokkades waardoor het leven ook ècht leven of zelfs floreren wordt in plaats van overleven.”

Jessica

ik heb mijn angst niet laten winnen.

“Dankzij jouw inzichten en wijze woorden heb je me zo enorm geholpen en weer vertrouwen in mezelf gegeven. Hoe groot de druk van buiten ook was, ik heb mijn angst niet laten winnen. Ik heb telkens vastgehouden aan jouw woorden, jouw adviezen en ze voor mezelf herhaald. Ik zal je altijd erg dankbaar blijven zijn hiervoor. Je bent een bijzonder, vriendelijk, hartelijk en wijs persoon. Hart voor mensen. Kortom ik ben dat erg blij dat je op mijn pad bent gekomen!”

Hazel

Antwoorden van mijn ziel

Je helpt me om te komen tot de antwoorden van mijn ziel.”

🤍 Janneke

Eerst even in gesprek over de opleidingen?

Voor jouw volgende stap in Persoonlijk Leiderschap

Chat openen
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?