Advanced DNA

Thètahealing®

 

 

 

Zelf ook ThètaHealing leren beoefenen? 

ThètaHealing® Advanced DNA 

Emoties zijn richtingaanwijzers. Heb je verdriet? Luister hier naar en help jezelf. Geloof in je innerlijke grootsheid en kom tot jezelf met liefde. Het leven is jou in liefde gegeven en wil niets liever dan dat je onophoudelijk in vreugde bent.

Een emotionele reactie op gebeurtenissen kunnen erop wijzen dat er nog verdriet angst, boosheid, schuldgevoel of zelfs haat, diep van binnen aanwezig is. Deze lage trillingsfrequenties houden veel ruimte in ons lichaam in beslag en onthouden je ervan een leven te leven in liefde naar jezelf en anderen. 

Door veranderingen aan te brengen op psycho-emotioneel vlak, ondergaan tegelijkertijd ook de genen, de cellen een gedaanteverandering. Ze zullen regeneren m.a.g. zelfgenezing. 

Deze opleiding leert jou als deelnemer om vanuit liefde de diepere oorzaak van oude boosheid, haat, angst, pijn en verdriet tegemoet te treden en los te laten. 

Door inzicht krijg je ook meer overzicht. Doordat de situatie gezien, gehoord en begrepen is, worden de opgeslagen emoties vrijgelaten en zal er ruimte en opluchting ervaren worden. Ook oude eden, geloften, beloften, afspraken en/of overeenkomsten, die in het verleden door jou, jouw voorouders of door anderen uit onze naam gemaakt zijn en die onze ontwikkeling belemmeren worden verwijderd en/of veranderd. 

ThètaHealing® Advanced DNA wordt op drie aaneengesloten dagen gegeven. De basiskennis die opgedaan is bij de ThètaHealing® Basis DNA wordt tijdens deze opleiding verdiept. Ook wordt het trillingsgetal van elke deelnemer verhoogd, zodat er nog betere resultaten behaald worden tijdens healingen en readingen. Deze cursus is compleet en volledig en er is tussendoor geen zelfstudie nodig. Tussen deze 3 dagen dienen twee slaapcyclussen plaats te vinden. 
De tijden zijn van 9:30 tot 16:00 uur. De eerstvolgende opleiding vindt plaats op maandag 24, dinsdag 25 en woensdag 26 juni 2024.

Advanced DNA ThètaHealing

Wat je leert

Je leert over:

 • De diepere betekenis van de zeven lagen van Bestaan m.b.t. ons fysieke lichaam
 • Hoe oude boosheid, haat, verdriet en pijn los te laten
 • Hoe oude eden, geloftes, beloftes en verplichtingen die je tegen houden om je leven te leven vanuit vreugde, op te ruimen
 • Hoe de baby in de buik te healen
 • Hoe een gebroken hart te healen
 • Hoe een gebroken Ziel te recreëren en nog veel meer.

Je zult heel veel nieuwe gevoelens ontvangen die gedownload worden, waardoor een diepgaande healing en verlichting ervaren wordt. Het leven in het Nu vanuit zelfrespect, dankbaarheid en mededogen ligt per direct binnen ieders handbereik.

Vereiste vooropleiding: ThètaHealing® Basis DNA. 

  Aanmelden 

  Nu inschrijven

  De eerstvolgende opleiding vindt plaats op maandag 24, dinsdag 25 en woensdag 26 juni 2024.

  De persoonlijke investering bedraagt voor deze cursus: € 555,-

  De leslocatie is Veghelseweg 43, Sint-Oedenrode.

  De betaling dient uiterlijk één week voor aanvang van de opleiding te zijn voldaan. Op alle cursussen zijn de opleidingsvoorwaarden van toepassing. De lunch graag zelf meenemen.

  Chat openen
  Hallo 👋
  Waar kan ik je mee helpen?