Dig Deeper

Thètahealing®

 

 

 

Titel 

ThètaHealing® Dig Deeper 

Het diggen wat je al in de ThètaHealing® Basis DNA en ThètaHealing® Advanced DNA geleerd hebt, wordt in deze tweedaagse opleiding verdiept zodat je nog sneller en doelgerichter te werk kunt gaan. Deze cursus is compleet en volledig en er is tussendoor geen zelfstudie nodig. Tussen deze 2 dagen dient een slaapcyclus plaats te vinden.

Deze opleiding is aan te raden voor iedereen die moeite heeft met diggen bij zichzelf en of bij anderen en voor diegene die hun vaardigheden willen verbeteren!

Er komen acht manieren van diggen aanbod en er wordt een manier getoond om via een kortere weg de sleutelovertuiging naar boven te halen. Jouw sessies zullen veel meer vanuit helderheid en inzicht gegeven worden omdat je beter zult begrijpen wat je aan het doen bent. Je zult beter gefocust kunnen zijn en blijven tot de oplossing van het probleem makkelijker en moeiteloos naar boven komt.

Terugdeinzen om aan een digging sessie te beginnen wordt verleden tijd én je zult meerdere personen kunnen gaan helpen in een kortere tijd!

Wanneer jij degene bent die plezier wilt ervaren in het oplossen van beperkende overtuigingen, zodat het leven vol vreugde en blijheid geleefd kan worden, meld je dan aan voor deze opleiding!

Deze opleiding wordt twee dagen aaneengesloten gegeven. De lestijden zijn van 09.30 uur tot ongeveer 16:00 uur. Tussen deze 2 dagen dient een slaapcyclussen plaats te vinden. De eerstvolgende cursus Dig Deeper vindt plaats op donderdag 18 en vrijdag 19 juli 2024.

Dig Deeper

Opmerkingen van cursisten

 • Door de positieve benadering van het “probleem” is het voor de cliënt én voor jezelf een feestje om te komen tot de oplossing en het vrij maken van zijn/haar positieve kwaliteiten.
 • Door te vragen naar positieve veranderingen (wat zou je willen/wat heb je nodig) blijft het luchtig voor de cliënt en voor jezelf.
 • Je krijgt nog meer vertrouwen in het werken met het onderbewuste van de cliënt.
 • Je kunt makkelijker en zonder zwaarte tot de kern komen.
 • Je gaat minder in het drama mee.
 • Ik ervaar nu minder: zielig te zijn of een slachtoffer omdat ik alles zelf heb gecreëerd.
 • Ik had verwacht dat er hele nieuwe dingentjes zouden worden aangereikt. In voorgaande seminars kwamen deze af en toe al langs maar nu was er meer nadruk en kan ik makkelijker switchen in het vragen stellen als begeleider
 • Het diggen wordt getraind zodat het beter en makkelijker gaat.
 • Je komt weer dichter bij jezelf
 • Je wordt nog bewuster.
 • Door een andere manier van aanpakken: meer vanuit het negatieve naar het positieve brengen.
 • Erg waardevol!

Vereiste vooropleiding: ThètaHealing® Basis DNA en Advanced DNA. 

  Aanmelden 

  Nu inschrijven

  De eerstvolgende opleiding vindt plaats op donderdag 18 en vrijdag 19 juli 2024.

  De persoonlijke investering bedraagt voor deze opleiding: €499,- inclusief werkboek, koffie, thee en versnaperingen. De lunch graag zelf meenemen.

  De Leslocatie is: Veghelseweg 43, Sint-Oedenrode

  De betaling dient uiterlijk één week voor aanvang van de opleiding te zijn voldaan. Op alle cursussen zijn de opleidingsvoorwaarden van toepassing.

  Chat openen
  Hallo 👋
  Waar kan ik je mee helpen?