Manifestatie & Overvloed

Thètahealing®

 

 

 

ThètaHealing 

Manifestatie & Overvloed 

Tijdens deze opleiding leer je hoe Thèta op de hoogste en beste manier te gebruiken, om jezelf te verzekeren van succes in alle aspecten van je leven. 

Je leert de geheimen over hoe te manifesteren in jouw leven, waar aan te werken en hoe jouw manifestaties te plannen. Je leert om jouw eigen blokkades te vinden en op te ruimen die je weghouden van de overvloed die de Schepper voor ons bedoeld heeft.

Tevens krijg je vele manieren aangereikt hoe je kunt manifesteren en hoe dit in jouw dagelijkse leven kunt toepassen.

ThètaHealing® Manifestatie en Overvloed wordt op twee aaneengesloten dagen gegeven. Deze cursus is compleet en volledig en er is tussendoor geen zelfstudie nodig. Tussen deze 2 dagen dient een slaapcyclus plaats te vinden.
De tijden zijn van 9:30 tot 16:00 uur. Datum volgt nog: najaar 2024.

Manifestatie & Overvloed

Wat je leert

Je leert over:

 • Manifesteren in thètastaat wat je kansen verhoogd met ongeveer 80 tot 90%
 • Vele verrassende en diep verborgen blokkades te vinden die tussen jou en jouw doelen staan middels een verbazingwekkende vragenlijst
 • Diep te spitten om deze blokkades op te ruimen met de emoties die daarbij horen inclusief de negatieve trillingsfrequenties
 • Over intenties en Goddelijke Tijd
 • Voorwerpen op te laden met een doel zodat ze voor jou gaan werken in plaats van tegen je – dat blokkades op overvloed zelden over geld gaan en nog veel meer.

 Dit is niet een snel rijk worden opleiding maar eerder een universeel gereedschap van zelfontdekkingen zelfontwikkeling om gebruik te maken van jouw potentieel en rijk te worden in alle aspecten van jouw leven.

 

Vereiste vooropleiding: ThètaHealing® Basis DNA, Advanced DNA, Dig Deeper en You and the Creator.

  Aanmelden 

  Nu inschrijven

  De persoonlijke investering bedraagt voor deze opleiding: €499,-

  De betaling dient uiterlijk één week voor aanvang van de opleiding te zijn voldaan. Op alle cursussen zijn de opleidingsvoorwaarden van toepassing. De lunch graag zelf meenemen.

  Chat openen
  Hallo 👋
  Waar kan ik je mee helpen?