Over mij

Patricia van der Horst

 

Gelukkig, energiek, blij en tevreden met jezelf

Jij bent goud waard

Mijn missie is om jou als vrouw zichzelf te gunnen om gelukkig, energiek, blij en tevreden met zichzelf te zijn. Haar eigen waarde ziet en zich door niemand zich dat laat afnemen. Wat er ook gebeurt in jouw leven, je kan altijd een keuze maken ook als die soms echt heel spannend of eng. Zelfs hoe vast je nu ook zit, er is altijd een oplossing als je hulp durft te vragen. En geloof me dat jouw leven op een hele eenvoudige gemakkelijke manier naar de positieve kant gaat veranderen. Ik wil je laten weten en voelen dat je goud waard bent!

De echte verandering

2e keer vastgelopen

Bij mij veranderde alles in 2013 toen ik voor de 2e keer vastliep, en er zowel prive als op zakelijk gebied het niet liep. Hierdoor baalde ik, want ik had na de 1e keer al met mezelf afgesproken dat dit me nooit meer zou overkomen.

De echte verandering gebeurde toen ik besloot: Vanaf nu ga ik het anders doen en ik ben bereid daar alles aan te doen wat nodig is om het goed met mezelf te hebben. Toen kwam ik via het internet met Sensi-Therapie en Thetahealing in aanraking en vanaf toen liep alles in mijn leven anders.

Gericht op jouw persoonlijke groei en ontwikkeling

Persoonlijke reis

Mijn persoonlijke reis met behulp van Thetahealing om mijn eigen gedrag en de gevolgen daarvan op anderen was begonnen. Op weg en op zoek naar antwoorden: “Waarom doe ik wat ik doe?”

Ik ben sterk in mijn praktische en nuchtere kijk in mijn manier van werken en omgaan met mijn spiritualiteit. Met mijn HR-achtergrond is mijn visie gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling. Al vanaf mijn 22e gebruik ik zelf dagelijks Thetahealing en dit is voor mij net zo vanzelfsprekend als ademhalen. Sinds 2013 heb ik alle opleidingen als Sensi-therapeute gevolgd samen met de Thetahealing cursussen. Geweldige methodes die op fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en in ons onderbewuste deel werken. Alle herinneringen worden in ons fysieke lichaam bewaard. Met deze methodes en manier van werken is elke dag een feest. De persoon tegenover me is direct veranderd en ik ervaar alleen maar dankbaarheid dat ik door mijn levenservaring en internationale scholingen mijn missie mag leven om andere vrouwen vooruit te helpen. 

Als ik terugkijk doe ik al mijn hele leven net iets anders dan de gemiddelde andere vrouwen om me heen. Of het nu gaat om werken, relaties, mijn haren en kleding, opleidingen, mijn interesses, nieuwsgierigheid en onderzoeken naar antwoorden op de vraag: “Waarom doen mensen de dingen die ze doen?”

Ik was niet normaal, en dat klopt ook wel een beetje 😉 ik werd ervaren als te druk, te veel, te onrustig, te nieuwsgierig… waarin was ik eigenlijk niet “TE”.

“Terwijl juist daarin al mijn mooie eigen persoonlijke en unieke kwaliteiten in aanwezig zijn.”

jaar ervaring persoonlijke ontwikkeling

jaar mijn eigen praktijk

vrouwen geholpen

Een fijnere, mooiere en liefdevollere wereld

Iedere vrouw stralend in haar kracht

Ik geloof dat iedere vrouw het recht heeft om te stralen zoals ze nog niet eerder heeft gestraald. Ik gun haar de verbinding met zichzelf en de vriendschap die daardoor met zichzelf ontstaat.

Samen met een mega heerlijk gevoel van vrijheid om te zijn die ze echt is.

Dat het mogelijk is om vanuit haar verbinding toe te laten wat ze voelt, en daar een blij en tevreden gevoel ervaart en de waarde ziet van al haar mooie persoonlijke kwaliteiten.

Tijdens dit traject versterkt ze dit door te verbinden met haar innerlijke kind, haar volwassen vrouw en de wijze vrouw die een ieder van ons in zich heeft. En daarna met andere vrouwen om haar heen ongeacht waar ze op de wereld is.

“Dan kan de magie beginnen – want ieder van deze vrouwen draagt bij aan een fijnere, mooiere en liefdevollere wereld in het nu en voor alle volgende generaties.”

Eerst even in gesprek over de opleidingen?

Voor jouw volgende stap in Persoonlijk Leiderschap

Chat openen
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?