ReLoveYourself

Online cursus

 

Wat houdt deze transformerende training in?

Een geweldige en waardevolle persoonlijke reis

De inhoud van deze training bestaat uit allemaal mooie verschillende thema’s die we als mens kunnen onderzoeken zodat we herhalende gedachten helder krijgen, minder kritisch op onszelf zijn en vooral onze zelfliefde toeneemt.

De opbouw van het programma en de logische volgorde van de lessen zijn bewust in deze volgorde tot stand gekomen zodat je ze gemakkelijk zelf kunt doorlopen. De inhoud bestaat uit allemaal mooie verschillende thema’s die we als mens kunnen onderzoeken met als resultaat dat we onszelf veel leuker gaan vinden en onze zelfliefde toeneemt.

Doorloop je alle lessen dan ben je begonnen aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Helemaal super, want er staat nog zoveel meer moois op jou te wachten!

Waar krijg je toegang toe: 15 lessen met iedere les een video inclusief werkboek met oefening(en). Iedere les heeft ook een meditatie over een bepaald onderwerp.

Les 1 - Houden van jezelf

Les 2 - Jezelf toestemming geven

Les 3 - Loslaten

Les 4 - Goedkeuring & Grenzen

Les 5 - Energetisch beschermen

Les 6 - Innerlijke Criticus

Les 7 - Gedachtencirkels

Les 8 - Innerlijk Kind

Les 9 - Chakra's

Les 10 - Zielsfragmenten opschonen

Les 11 - Energie voelen

Les 12 - Frequenties

Les 13 - Manifesteren

Les 14 - Beren op de weg bij Manifesteren

Les 15 - De Finale

Everything
is possible!


ReLoveYourself

“Een mooie waardevolle cursus in persoonlijke ontwikkeling”

Deze interessante training is geschikt voor jou als je intuïtief en gevoelig bent en graag meer over jezelf en jouw binnenwereld wil leren. Het is een logische en waardevolle opbouw van de lessen zodat je een mooie stap met diepgang kan maken in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Je wil jezelf beter leren begrijpen en weten waarom je de dingen doet zoals jij ze doet. Leren om zonder oordeel op jezelf en jouw denken / gedrag daarin met jezelf op een innerlijke reis te gaan. Zodat je jouw mooie interessante en waarschijnlijk intense binnenwereld van het denken en het voelen gaat onderzoeken.

Je krijgt hiervoor per video een apart onderwerp waarbij je uitleg krijgt, inclusief een werkboek met oefening(en). Onderaan de pagina vind je bij iedere les ook een unieke ingesproken meditatie.
“ReLoveYourself” echt waardevolle inhoud en een geweldige investering in jezelf.

Normaal is de prijs hiervoor € 222,= je kan dit complete programma zelf direct aanschaffen voor slechts € 111,=.
Klik daarvoor op de onderstaande button.

Je ontvangt direct na jouw inschrijving een e-mail met een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee je toegang hebt tot het online programma.

Ik wens je een hele mooie reis!

Testimonials

Wat mijn klanten zeggen

“Bij aanvang van de sessies voelde ik me gebroken en was ik mezelf kwijt.”

“Door de rustige omgeving en fijne contact met Patricia hoefde ik niet veel te zeggen omdat mijn lichaam al voor zichzelf sprak. 

De kern van mijn problemen kwam vrij snel aan het licht en na de eerste behandeling voelde ik me al een stuk beter. Al met al heb ik inzicht gekregen, mijn verleden leren te accepteren en hoe ik hiermee kan omgaan in de toekomst. Nu 5 behandelingen later ben ik een nieuw mens, ik lach en straal weer en mijn omgeving merkt het en reageert hier positief op. Ik kan oprecht zeggen ‘welkom terug’ tegen mezelf. 

Dank je wel Patricia en voor iedereen die twijfelt, dit is een investering in jezelf die je dubbel en dwars waard bent.”

Ancella

 

“Ze leert je diep naar jezelf te kijken, jezelf en je omgeving beter begrijpen”

“Toen ik in een burn-out belandde wist ik dat ik aan mezelf mocht gaan werken maar ik wist niet waar te beginnen. Via een vriendin kwam ik bij Patricia terecht en vanaf het eerste moment legde ze de vinger op de zere plek. 

Om het kort samen te vatten ze wist me dingen te vertellen die ik zonder haar echt niet over mezelf had kunnen weten en waardoor ik niet zo had kunnen groeien. Elke keer gaf ze mij precies wat ik nodig had en nog steeds. Want wanneer ik weer even vastloop dan weet ik Patricia altijd weer te vinden. Ze is een warm en oprecht persoon die je op haar manier gerust weet te stellen. Ze leert je diep naar jezelf te kijken, jezelf en jouw omgeving beter begrijpen en, heel belangrijk, wat je eraan kan doen om het voor jou positief te veranderen. Ik kan niet anders zeggen dan dat als je dit leest ik zeker weet dat ze jou verder kan helpen.”

Lieke

 

“Ze heeft me op de juiste wijze geholpen de hulp die ik nodig had”

Voordat ik bij Patricia kwam zat ik echt met m’n handen in het haar. Ik kon het leven niet meer aan, woedend op alles en iedereen. Ik kon niet werken en ik kon het niet meer aan. Het leven was mentaal en fysiek zwaar en ik wist niet waar ik de oplossing moest zoeken.

Ik liep tegen boosheid, woede, verdriet en verlatingsangst aan en ook zeker het van jezelf houden. het hoefde voor mij niet meer ik ben niks, niemand wil me voelde me nutteloos! Een psycholoog met pen en papier zou mij niet kunnen helpen ik moest iets ondernemen. Ik kwam bij Patricia terecht er ging een wereld voor me open ze voelde en zag me…..! Ze raakte de juiste snaar we hebben veel gepraat vanaf waar t spaak liep voor mij.

We zijn er 4 sessies intensief ingedoken met gevoel en ook met pen en papier wat handvaten gemaakt die ik me eigen moest maken.

14 april 2023 is mijn “ herboren dag” ik was een heel ander mens. Zo fijn zo bevrijdend het is niet uit te leggen maar ben Patricia heel dankbaar voor haar geduld en wijze woorden (die ik nodig had) en weet nu waar het zat en weet er mee te dealen. Dank je wel Patricia ik ben blij dat ik je tegen ben gekomen.

Judith

 

“Ik sta er niet alleen voor en vertrouwen in de toekomst”

Toen ik bij Patricia binnenkwam was ik erg onzeker en weinig zelfvertrouwen. Daarnaast had ik moeite met mezelf open stellen en had moeite met bepaalde dingen uit het verleden een plekje te geven.

Ik had vooral hulp nodig bij het inzien dat ik niet altijd alles alleen hoef te doen en ik had hulp nodig met het inzien dat ik goed bezig ben en trots op mezelf mag zijn.

De sessies met Patricia hebben mij geholpen bij t inzien dat er mensen voor mij zijn en mensen mij kunnen helpen en oprecht van mij houden.

Daarnaast ben ik gaan inzien dat niet alles mijn fout is en dat er dingen in het verleden zijn gebeurt waar ik geen invloed op heb gehad en niks aan had kunnen doen. Ik geef mezelf niet meer de schuld.

Als laatste ben ik gewoon heel veel blijer met mezelf geworden een stuk positiever en heb een stuk meer discipline om bepaalde dingen te bereiken. Ik ben gaan inzien dat ik niet overal invloed op heb en niet alles mijn schuld is.

Als laatste de grootste verandering die ik heb doorgemaakt is vooral een heel stuk meer rust in mijn hoofd en een stuk positiever over alles.

Het gaat nu erg goed met mij ben meer zeker van mezelf dan dat ik ooit geweest ben en ben een stuk meer van mezelf gaan houden en ik wil Patricia hiervoor heel erg bedanken.

 

“Binnen 1 sessie kon ik weer verder met mijn leven en mijn zaak”

Voordat ik bij Patricia kwam was ik op het punt bereikt dat mijn lichaam en geest even niet meer kon. Naar buiten gaan was in een keer heel spannend geworden. 

Patricia heeft me laten zien wie ik ben wat ik doe en waarom en hoe ik in de toekomst verder kan. Door er samen naar te kijken kreeg ik weer lucht en kon ik weer mijn dagelijkse werk met plezier oppakken. 

Dat scheelt mij als ondernemer vele honderden euro’s en een hoop imago schade. Binnen een sessie kon ik weer verder met mijn leven en mijn zaak

Elke

“Problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon”

Ik voel me een stuk zelfverzekerder. Durf beter mijn eigen pad te bewandelen zonder me nog langer druk te maken over wat andere mensen ervan vinden. Dit ben ik en iedereen mag het weten.

Het samenwerken met Patricia is magisch. Ze weet altijd de kern te vinden op een fijne prettige manier. Patricia is een lief zacht warm persoon die alles op alles zet om jou werkelijke ik te vinden en te laten stralen. Ze staat altijd voor me klaar en ze weet me altijd direct weer op te fleuren als het even wat minder gaat. Iedereen mag een Patricia in zijn/haar leven hebben. Het maakt het leven een stuk aangenamer en persoonlijke problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Ingrid

Eerst even in gesprek ?

Ontdekken wat jouw volgende stap
in jouw persoonlijke ontwikkeling is?

Chat openen
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?