1 op 1 Traject

Persoonlijke begeleiding

 

Wat houdt het traject in?

1 op 1 Traject LIVE

Een geweldig en waardevol 1 op 1 traject waarbij je binnen 5 maanden persoonlijke en individuele begeleiding ontvangt. Dit traject bestaat uit 12 uren, verdeeld in 6 sessies van gemiddeld 2 uur waar ik er volledig voor jou persoonlijk ben.

Tijdens jouw 1e persoonlijke sessie weet je wat de oorzaak van jouw situatie is. Je hebt hier al jouw eerste AHA-moment. “Omdat het zo nog nooit aan jou is uitgelegd.” Dit geeft je een gevoel van opluchting en het wordt al direct rustiger in je hoofd en in je lijf.

Jouw 2e persoonlijke sessie is 2 weken later; we gaan op een gemakkelijke praktische en eenvoudige manier nog een laagje dieper opruimen. Hierdoor voel je je niet langer verdrietig en teleurgesteld. Je ervaart al weer positieve energie, meer ruimte en bevrijding.

Jouw 3e sessie is 3 weken later; even kort terugkijken wat er bij jou al veranderd is. Je krijgt tips en manieren om de oude situaties echt achter je te laten en met nieuwe situaties om te gaan. Na deze sessie heb je meer rust en zelfvertrouwen. Je slaaptmarathons nemen af en jouw energie neemt hier al toe.

Jouw 4e sessie is 3 weken later: Terugblik op jouw successen. Vooruit kijken naar de toekomst en daarin jouw wensen ontdekken.

Jouw 5e sessie is 4 weken later: Korte terugblik op de veranderingen, die je nu al merkt in jouw leven. Ervoor zorgen dat jouw wensen uitkomen.

Jouw 6e afspraak is 4 weken later: dit wordt een knaller van een afsluiting. Hier komt alles samen wat er de voorgaande weken allemaal opgeruimd en veranderd is. Je hebt al flink ervaren hoe je leven er nu al anders uitziet. Bruisende energie, rust van binnen, zelfvertrouwen, volledig in controle en ready for your future…

Let’s go girl!
Shine!


Persoonlijke 1 op 1 traject

“Connect, Feel & Shine”

Dit persoonlijke 1 op 1 traject is geschikt voor jou als je echte verandering wil en niet langer wil vastzitten in jouw huidige situatie. Je krijgt hiervoor goede kundige persoonlijke begeleiding waardoor je direct verschil merkt en op korte termijn weer verder kan. Dit bied ik aan met het traject: “Connect, Feel & Shine”

€ 1.199,00 (incl. BTW) in 1x investeren in jezelf
Deze sessies worden gedeeltelijk door bijna alle zorgverzekeringen vergoed.
Betalen in termijnen is mogelijk

Testimonials

Wat mijn klanten zeggen

Bij aanvang van de sessies voelde ik me gebroken en was ik mezelf kwijt.

“Door de rustige omgeving en fijne contact met Patricia hoefde ik niet veel te zeggen omdat mijn lichaam al voor zichzelf sprak. 

De kern van mijn problemen kwam vrij snel aan het licht en na de eerste behandeling voelde ik me al een stuk beter. Al met al heb ik inzicht gekregen, mijn verleden leren te accepteren en hoe ik hiermee kan omgaan in de toekomst. Nu 5 behandelingen later ben ik een nieuw mens, ik lach en straal weer en mijn omgeving merkt het en reageert hier positief op. Ik kan oprecht zeggen ‘welkom terug’ tegen mezelf. 

Dank je wel Patricia en voor iedereen die twijfelt, dit is een investering in jezelf die je dubbel en dwars waard bent.”

Ancella

 

Ze leert je diep naar jezelf te kijken, jezelf en je omgeving beter begrijpen

“Toen ik in een burn-out belandde wist ik dat ik aan mezelf mocht gaan werken maar ik wist niet waar te beginnen. Via een vriendin kwam ik bij Patricia terecht en vanaf het eerste moment legde ze de vinger op de zere plek. 

Om het kort samen te vatten ze wist me dingen te vertellen die ik zonder haar echt niet over mezelf had kunnen weten en waardoor ik niet zo had kunnen groeien. Elke keer gaf ze mij precies wat ik nodig had en nog steeds. Want wanneer ik weer even vastloop dan weet ik Patricia altijd weer te vinden. Ze is een warm en oprecht persoon die je op haar manier gerust weet te stellen. Ze leert je diep naar jezelf te kijken, jezelf en jouw omgeving beter begrijpen en, heel belangrijk, wat je eraan kan doen om het voor jou positief te veranderen. Ik kan niet anders zeggen dan dat als je dit leest ik zeker weet dat ze jou verder kan helpen.”

Lieke

 

Plan een gratis kennismakingsgesprek met me in

Zodat jij energiek, krachtig, stralend en vol met zelfvertrouwen jouw nieuwe toekomst tegemoet gaat

Chat openen
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?