Traject LIVE + online

SHINE

 

Een online + LIVE programma SHINE

Traject online + LIVE

Thema’s: Verbinding met jezelf, loslaten, Ont-moeten, patronen doorbreken, Innerlijke criticus, Innerlijk kind, Familieopstellingen, Gedachtencirkels.  Geen last meer van de energie van andere mensen. Heerlijk dicht bij jezelf blijven en je krachtiger dan ooit voelen staan. En helemaal jezelf durven te zijn en te SHINEN.

Shine:

6 lessen – inclusief werkboek – video’s – Live sessies.

Optie vervolg Feel:

Module 4: Innerlijke Criticus
Module 5: Patronen doorbreken
Module 6: Regie over jouw gedachten
Module 7: Innerlijke kind

Optie vervolg Feel:

Module 8: Zielsfragmenten
Module 9: De Godin in jou

Bonusmodule:

Manifesteren en overvloed

Heel fijn om te weten: Je doet het niet alleen! Je kan vragen stellen of andere zaken delen die je tegenkomt tijdens jouw mooie proces. Ik ben regelmatig zelf aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. En de kracht van de groep steunt ook mega bij dit traject.

Voor de snelle beslissers

Nu inschrijven

SHINE ” start op 1 februari 2023. Schrijf jij je in dan betaal je slechts € 222,00.

* Deze lessen bestaan uit waardevolle inhoud over de verbinding met jezelf, hoe maak je die en hoe houd je die.
* Werkboek met praktische oefening en 1x live sessie via ZOOM en 2x LIVE sessies in mijn praktijk.

..Online traject

“Shine”

Dit online traject is geschikt voor jou als je echte verandering wil en niet langer wil vastzitten in jouw huidige situatie. Dit traject brengt zelfvertrouwen – in je vrouwenkracht staan – jezelf durven zijn en daardoor te stralen.

Iedere 2 weken ontvang je persoonlijke videolessen inclusief werkboeken met praktische oefeningen die je ondersteunen om jouw persoonlijke groeiproces gemakkelijk en op jouw tempo te doorlopen. Er wordt veel opgeruimd, ontvangt nieuwe inzichten, nieuwe energie en mooie transformaties.

De lessen hebben een logische opbouw en de inhoud is met de grootste zorg samengesteld en vormgegeven. Je krijgt tijdens dit traject goede en kundige persoonlijke begeleiding die bestaat uit  1x een LIVE groepssessie online via ZOOM en 2x LIVE sessies in de praktijk.

€ 222,00 (incl. BTW) in 1x investeren in jezelf.
Betalen in termijnen is mogelijk.

Testimonials

Wat mijn klanten zeggen

Ik heb grote stappen gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling

Ik heb grote stappen gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling, meer inzicht in oude patronen, negatieve overtuigingen,  verwerken van oude trauma’s en oplossen van blokkades.
Ik heb boosheid en oude stukken losgelaten, waardoor ik meer ruimte heb gecreëerd. Ik leef meer vanuit mijn essentie en alles voelt lichter.

Dit heeft ervoor gezorgd dat zowel mijn privé leven als mijn zakelijke leven beter stromen. Ik ben uit mijn overlevingsmindset gekomen en van leven nu uiteindelijk naar bloeien geshift.

Ik gun het iedereen ten volste te mogen leven zonder de belemmeringen van negatieve overtuigingen en blokkades waardoor het leven ook ècht leven of zelfs floreren wordt in plaats van overleven.”

Jessica

ik heb mijn angst niet laten winnen.

“Dankzij jouw inzichten en wijze woorden heb je me zo enorm geholpen en weer vertrouwen in mezelf gegeven. Hoe groot de druk van buiten ook was, ik heb mijn angst niet laten winnen. Ik heb telkens vastgehouden aan jouw woorden, jouw adviezen en ze voor mezelf herhaald. Ik zal je altijd erg dankbaar blijven zijn hiervoor. Je bent een bijzonder, vriendelijk, hartelijk en wijs persoon. Hart voor mensen. Kortom ik ben dat erg blij dat je op mijn pad bent gekomen!”

Hazel

Antwoorden van mijn ziel

Je helpt me om te komen tot de antwoorden van mijn ziel.”

🤍 Janneke

Plan een gratis kennismakingsgesprek met me in

Zodat jij energiek, krachtig, stralend en vol met zelfvertrouwen jouw nieuwe toekomst tegemoet gaat

Chat openen
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?