Traject online

ReLoveYourself

 

ReLoveYourself

Traject online

Thema’s: Ontspanning, Gronden & Aarden, Verbinding met jezelf, Beschermen van jouw eigen Energie, Zielsfragmenten opschonen, verbinden en werken met jouw Innerlijke Kind, Gedachtencirkels doorbreken.  Geen last meer van de energie van andere mensen. Heerlijk dicht bij jezelf blijven en je krachtiger dan ooit voelen. Vanuit de liefdevolle verbinding met jezelf, in je kracht staan en helemaal jezelf durven te zijn.

ReLoveYourself

15 lessen – inclusief werkboek – video’s – meditaties.
Gronden – Aarden – Jezelf energetisch beschermen – Alles is Energie – Leren jouw Energie verhogen – Innerlijke kind werk – Gedachtencirkels doorbreken.

 

INCLUSIEF 3x LIVE coachings

Startdatum (volgt nog)

Heel fijn om te weten: Je doet het niet alleen! Je kan vragen stellen of andere zaken delen die je tegenkomt tijdens jouw mooie proces. Ik ben regelmatig zelf aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. En de kracht van de groep steunt ook mega bij deze cursus.

Voor de snelle beslissers

Nu inschrijven

* Deze 15 lessen bevatten waardevolle inhoud over de verbinding met jezelf, gronden & aarden, Ontspanning, Alles is Energie en Gedachtencirkels.
* Video’s + werkboeken met praktische oefeningen.
* Inclusief 15 meditaties.
* Prijs normaal € 555,= NU tijdelijk € 333,=

Online traject

“ReLoveYourself”

Dit online traject is geschikt voor jou als je echte verandering wil en niet langer wil vastzitten in jouw huidige situatie. Dit traject brengt zelfvertrouwen – in je vrouwenkracht staan – jezelf durven zijn en daardoor te stralen.

Iedere les ontvang je een persoonlijke videoles inclusief werkboek met praktische oefeningen die je ondersteunen om jouw persoonlijke groeiproces gemakkelijk en op jouw tempo te doorlopen. Er wordt veel opgeruimd, ontvangt nieuwe inzichten, nieuwe energie en mooie transformaties.

De lessen hebben een logische opbouw en de inhoud is met de grootste zorg samengesteld en vormgegeven. Je krijgt tijdens dit traject goede en kundige persoonlijke begeleiding die bestaat uit  3x een LIVE groepssessie online via ZOOM.

Normaal € 555,= (incl. BTW) in 1x investeren in jezelf. NU tijdelijk € 333,00.

Testimonials

Wat mijn klanten zeggen

Ik heb grote stappen gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling

Ik heb grote stappen gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling, meer inzicht in oude patronen, negatieve overtuigingen,  verwerken van oude trauma’s en oplossen van blokkades.
Ik heb boosheid en oude stukken losgelaten, waardoor ik meer ruimte heb gecreëerd. Ik leef meer vanuit mijn essentie en alles voelt lichter.

Dit heeft ervoor gezorgd dat zowel mijn privé leven als mijn zakelijke leven beter stromen. Ik ben uit mijn overlevingsmindset gekomen en van leven nu uiteindelijk naar bloeien geshift.

Ik gun het iedereen ten volste te mogen leven zonder de belemmeringen van negatieve overtuigingen en blokkades waardoor het leven ook ècht leven of zelfs floreren wordt in plaats van overleven.”

Jessica

ik heb mijn angst niet laten winnen.

“Dankzij jouw inzichten en wijze woorden heb je me zo enorm geholpen en weer vertrouwen in mezelf gegeven. Hoe groot de druk van buiten ook was, ik heb mijn angst niet laten winnen. Ik heb telkens vastgehouden aan jouw woorden, jouw adviezen en ze voor mezelf herhaald. Ik zal je altijd erg dankbaar blijven zijn hiervoor. Je bent een bijzonder, vriendelijk, hartelijk en wijs persoon. Hart voor mensen. Kortom ik ben dat erg blij dat je op mijn pad bent gekomen!”

Hazel

Antwoorden van mijn ziel

Je helpt me om te komen tot de antwoorden van mijn ziel.”

🤍 Janneke

Eerst even in gesprek over de opleidingen?

Voor jouw volgende stap in Persoonlijk Leiderschap

Chat openen
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?