Traject online

9 modules programma

 

Een online programma met 9 modules

Traject online

Thema’s: Verbinding met jezelf, loslaten, Ont-moeten, patronen doorbreken, Innerlijke criticus, Innerlijk kind, Familieopstellingen, Gedachtencirkels, Ontdek jouw potentieel en ontmoet de godin in jou..  Iedere maand een nieuw thema en je krijgt iedere week toegang tot de volgende nieuwe les die over dit thema gaat. De inhoud van het thema wordt ondersteund met video en hele gemakkelijke toegankelijke oefeningen en praktische werkboeken die je zelf eenvoudig kan invullen.

Connect:

Module 1: Make the connection
Module 2: Release & Let go
Module 3: Ont-moeten

Feel:

Module 4: Innerlijke Criticus
Module 5: Patronen doorbreken
Module 6: Regie over jouw gedachten
Module 7: Innerlijke kind

Shine:

Module 8: Zielsfragmenten
Module 9: De Godin in jou

Bonusmodule:

Manifesteren en overvloed

Heel fijn om te weten: Je doet het niet alleen! Je wordt onderdeel van de Facebook groep: “Connect, Feel & Shine” waarin je al jouw vragen kan stellen of andere zaken wil delen die je tegenkomt tijdens jouw mooie proces. Ik ben regelmatig zelf in deze groep aanwezig en beantwoord alle vragen. En de kracht van de groep steunt ook mega bij dit traject.

Voor de snelle beslissers

Nu al inschrijven

De 1e module “Make the Connection” start op 1 januari 2022. Schrijf jij je in vóór 1 december dan betaal je slechts € 33,00.

* Deze module bestaat uit waardevolle inhoud over de verbinding met jezelf, hoe maak je die en hoe houd je die.
* Werkboek met praktische oefening en 1x live sessie via ZOOM
* Lid van de FaceBook groep: “Connect, Feel & Shine” waar je altijd tussendoor jouw vragen kunt stellen.

..Online traject

“Connect, Feel & Shine Online”

Dit online traject is geschikt voor jou als je echte verandering wil en niet langer wil vastzitten in jouw huidige situatie. Dit traject bestaat uit 9 modules met maandelijks een nieuw thema. Je ontvangt wekelijkse persoonlijke videolessen inclusief werkboeken met praktische oefeningen de ondersteunen om jouw persoonlijke groeiproces gemakkelijk en op jouw tempo te doorlopen. Er wordt veel opgeruimd, ontvangt nieuwe inzichten, nieuwe energie en mooie transformaties.

De lessen hebben een logische opbouw en de inhoud is met de grootste zorg samengesteld en vormgegeven. Je krijgt tijdens dit traject goede en kundige persoonlijke begeleiding die bestaat uit 9 x 1 uur een LIVE groepssessie online via ZOOM.

€ 666,00 (incl. BTW) in 1x investeren in jezelf.
Betalen in termijnen is mogelijk.

Testimonials

Wat mijn klanten zeggen

Ik heb grote stappen gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling

Ik heb grote stappen gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling, meer inzicht in oude patronen, negatieve overtuigingen,  verwerken van oude trauma’s en oplossen van blokkades.
Ik heb boosheid en oude stukken losgelaten, waardoor ik meer ruimte heb gecreëerd. Ik leef meer vanuit mijn essentie en alles voelt lichter.

Dit heeft ervoor gezorgd dat zowel mijn privé leven als mijn zakelijke leven beter stromen. Ik ben uit mijn overlevingsmindset gekomen en van leven nu uiteindelijk naar bloeien geshift.

Ik gun het iedereen ten volste te mogen leven zonder de belemmeringen van negatieve overtuigingen en blokkades waardoor het leven ook ècht leven of zelfs floreren wordt in plaats van overleven.”

Jessica

ik heb mijn angst niet laten winnen.

“Dankzij jouw inzichten en wijze woorden heb je me zo enorm geholpen en weer vertrouwen in mezelf gegeven. Hoe groot de druk van buiten ook was, ik heb mijn angst niet laten winnen. Ik heb telkens vastgehouden aan jouw woorden, jouw adviezen en ze voor mezelf herhaald. Ik zal je altijd erg dankbaar blijven zijn hiervoor. Je bent een bijzonder, vriendelijk, hartelijk en wijs persoon. Hart voor mensen. Kortom ik ben dat erg blij dat je op mijn pad bent gekomen!”

Hazel

Antwoorden van mijn ziel

Je helpt me om te komen tot de antwoorden van mijn ziel.”

🤍 Janneke

Plan een gratis kennismakingsgesprek met me in

Zodat jij energiek, krachtig, stralend en vol met zelfvertrouwen jouw nieuwe toekomst tegemoet gaat

Chat openen
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?