Aanbod

Welk traject past bij jou

 

Je wil verder met jouw leven

en graag zelf de controle over jouw leven hebben en dit het allerliefste zelf oplossen maar …

Je hoofd maakt overuren, je piekert je suf

Je zit niet goed in je vel

Je bent moe, slaapt veel maar wordt niet uitgerust wakker

Je hebt niet zoveel zin meer in leuke sociale gezellige dingen

Je ziet jouw vrienden en vriendinnen allemaal leuke dingen doen maar bent jouw energie kwijt

Je hebt het al met anderen gedeeld en dat lucht een klein beetje op maar zij kunnen je niet verder helpen

Het kan zelfs zijn dat je door sessies bij een andere hulpverlener/psycholoog niet verder bent gekomen

Je wil ook weer goed in je vel zitten

Jouw vrienden en vriendinnen hebben een drukke volle agenda met allemaal leuke uitstapjes, gezellige etentjes en bezoeken regelmatig de kroeg of een festival, maar jij kan niet mee. Je wil zo graag goed in je vel zitten, enthousiast zijn en zin hebben om ook al die leuke dingen te doen. Als je gaat dat je er ook lol hebt, heerlijk kunt lachen, super veel plezier beleeft en van de mensen en de muziek geniet. Zonder dat alle indrukken jouw teveel zijn en er nog maar één ding op zit en dat is dat je al eerder dan jouw vriendinnen moe naar huis moet, je bed in duikt, enorm baalt en er liever voorlopig niet meer uitkomt.
En je vraagt je af: “Komt het ooit nog goed?”

Komt ’t ooit nog goed?

Het enige antwoord hierop is: “Ja”

Kortom: Je bent er al druk in je hoofd mee bezig geweest, er zit al heel wat tijd in het piekeren, nadenken en ervoor praten en toch kom je geen meter vooruit. Je bent op zoek naar een bewezen, gemakkelijke en praktische manier om weer echt verder te kunnen en te kunnen genieten. Zo snel mogelijk en het liefst gisteren.

Hoe zou het voor je zijn als een manier hebt om weer echt vooruit te kunnen in jouw leven?
Zodat het een gewoonte voor je wordt om gemakkelijk, zonder stress en met plezier, ontspanning en helemaal in control verder te gaan?

Waarbij je direct praktische inzichten, antwoorden en oplossingen krijgt op al jouw vragen? En ook weet hoe je deze oplossingen eenvoudig en gelijk vanaf de eerste afspraak in jouw leven kunt toepassen?

Wat wil jij veranderen?

Mijn trajecten

1 op 1 Traject

Ja, ik wil graag weten hoe ik uit mijn burn-out kom en mijn super leuke leven terugkrijg

Tijdens en na dit traject heb je rust in je hoofd en in je lichaam. Het is afgelopen met stress en de onrust. Je voelt ontspanning in je nek en bij je schouders. Je ademhaling is rustiger en je voelt  vertrouwen in jezelf. Met steeds meer energie en zelfvertrouwen krijg je de regie terug over jouw leven.

Online Traject

Ja, ik wil graag weten hoe ik mezelf echt helemaal top vind en tevreden ben met mezelf

Tijdens dit online traject ga je een mooie persoonlijke en innerlijk reis maken. Je gaat dieper onderzoeken met verschillende thema’s die je in jouw leven tegen bent gekomen en die ervoor zorgen dat je nu bent zoals je bent maar die je persoonlijk wel graag veranderd wil hebben omdat je er last van hebt.

Exclusief VIP

Ja, ik wil graag weten hoe ik een mega persoonlijke transformatie kan maken

Dit exclusieve VIP traject is geschikt voor jou als je jouw zielsmissie wil weten en wil begrijpen. Het wordt een diepgaand traject waarbij je kennis op allerlei verschillende niveaus en dimensies gaat horen, zien, voelen en ontvangen. Met een ongekende diepgang en waardevolle transformaties.

Plan een gratis kennismakingsgesprek met me in

Zodat jij energiek, krachtig, stralend en vol met zelfvertrouwen jouw nieuwe toekomst tegemoet gaat

Chat openen
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?