VIP Exclusief

9 maanden traject

 

Een exclusief VIP traject van 9 maanden

VIP Exclusief traject

Dit exclusieve VIP traject van 9 maanden is een bijzonder en persoonlijk 1 op 1 traject geschikt voor jou als je jouw zielsmissie wil weten en begrijpen.  Een geweldig cadeau voor jezelf, als je voelt dat er een stem van binnen aanwezig is en tegen je “praat”. Deze stem in jouw binnenste is meer dan nieuwsgierig en wil weten waarom je geboren bent en wat jouw doel hier op de aarde is. Het wordt een heerlijk diepgaand traject waarbij je kennis op allerlei verschillende niveaus en dimensies gaat horen, zien, voelen en ontvangen. Met een ongekende diepgang waardoor je mooie en waardevolle transformaties in jou en in jouw familielijnen plaatsvinden.

Waardevolle inzichten en ontknopingen

Persoonlijke begeleiding

Je krijgt hiervoor goede kundige persoonlijke begeleiding waardoor je mega waardevolle inzichten en ontknopingen krijgt, jouw zielsmissie helder hebt en praktische aardse adviezen om ze ook hier en nu op het aardse leven toe te passen. Je leert ook doordat ik met jou mijn kennis en ervaringen deel. En tijdens dit traject heb je geleerd dat je juiste beslissingen neemt, niet vanuit je hoofd maar vanuit jouw hart. 

Dit bied ik aan met het traject:

“Connect – Feel & Shine VIP”

€ 5.000,00 (incl. BTW) in 1x investeren in jezelf

Betalen in termijnen is mogelijk

Testimonials

Wat mijn klanten zeggen

Ik heb grote stappen gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling

Ik heb grote stappen gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling, meer inzicht in oude patronen, negatieve overtuigingen,  verwerken van oude trauma’s en oplossen van blokkades.
Ik heb boosheid en oude stukken losgelaten, waardoor ik meer ruimte heb gecreëerd. Ik leef meer vanuit mijn essentie en alles voelt lichter.

Dit heeft ervoor gezorgd dat zowel mijn privé leven als mijn zakelijke leven beter stromen. Ik ben uit mijn overlevingsmindset gekomen en van leven nu uiteindelijk naar bloeien geshift.

Ik gun het iedereen ten volste te mogen leven zonder de belemmeringen van negatieve overtuigingen en blokkades waardoor het leven ook ècht leven of zelfs floreren wordt in plaats van overleven.”

Jessica

ik heb mijn angst niet laten winnen.

“Dankzij jouw inzichten en wijze woorden heb je me zo enorm geholpen en weer vertrouwen in mezelf gegeven. Hoe groot de druk van buiten ook was, ik heb mijn angst niet laten winnen. Ik heb telkens vastgehouden aan jouw woorden, jouw adviezen en ze voor mezelf herhaald. Ik zal je altijd erg dankbaar blijven zijn hiervoor. Je bent een bijzonder, vriendelijk, hartelijk en wijs persoon. Hart voor mensen. Kortom ik ben dat erg blij dat je op mijn pad bent gekomen!”

Hazel

Antwoorden van mijn ziel

Je helpt me om te komen tot de antwoorden van mijn ziel.”

Janneke

Plan een gratis kennismakingsgesprek met me in

Zodat jij energiek, krachtig, stralend en vol met zelfvertrouwen jouw toekomst tegemoet gaat

Chat openen
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?