Powervrouw

Vind en leef jouw zielsmissie

 

Een bijzonder uitnodigend traject van 6 maanden

Powervrouw traject

Dit mooie traject van 6 maanden is een bijzonder traject en geschikt voor jou als je toe bent om te onderzoeken wat jouw zielsmissie hier op de aarde is.

Een geweldig cadeau voor jezelf, als je voelt dat je echt met grote sprongen verder wil. Je merkt waarschijnlijk al een tijdje dat er iets binnen in jou aan het veranderen is. Je voelt het niet alleen, je weet het ook echt ergens diep van binnen. Je hebt meer te doen dan dat je tot nu toe aan jezelf hebt toegegeven. En voor de buitenwereld is dat nog helemaal een ander verhaal.

Mooie intuïtieve, gevoelige vrouw hoe heerlijk mag het voor jou zijn om je vanuit het hart te verbinden met andere vrouwen, die niet verbaasd opkijken van de woorden spiritualiteit, energie en healing.

Je bent er nu in dit leven al mee begonnen om anderen af en toe te helpen op een hele natuurlijke manier zodat jij je er waarschijnlijk zelf niet eens zo bewust van bent. Je doet datgene wat voor jou zo “gewoon” is, maar niet voor anderen.

Het wordt een heerlijk diepgaand traject waarbij inzichten, kennis, informatie en levenservaring omtrent healing op allerlei verschillende manieren aan je wordt doorgegeven. Met een ongekende diepgang waardoor er mooie en waardevolle veranderingen in jou en in jouw familiesysteem gebeuren.

Waardevolle inzichten en ontknopingen

Persoonlijke begeleiding

Je krijgt hiervoor goede kundige persoonlijke begeleiding waardoor je mega waardevolle inzichten en ontknopingen krijgt. Jouw missie helder hebt en praktische aardse adviezen om ze ook hier en nu in dit leven toe te passen. Je leert ook doordat ik mijn kennis en ervaringen met jou deel. En tijdens dit traject heb je geleerd dat je juiste beslissingen neemt, niet meer vanuit je hoofd maar vanuit jouw hoofd- hart- en buikverbinding. 

Dit bied ik aan met dit waardevolle traject:

“Powervrouw”

Dit programma is niet rechtstreeks te koop via mijn website, dus ik nodig je van harte uit om kennis te maken met beeld en geluid. Klik hiervoor onder op de gouden link en je kan een moment inplannen.

Ik kijk naar je uit!

Testimonials

Wat mijn klanten zeggen

Ik heb grote stappen gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling

Ik heb grote stappen gemaakt in mijn persoonlijke ontwikkeling, meer inzicht in oude patronen, negatieve overtuigingen,  verwerken van oude trauma’s en oplossen van blokkades.
Ik heb boosheid en oude stukken losgelaten, waardoor ik meer ruimte heb gecreëerd. Ik leef meer vanuit mijn essentie en alles voelt lichter.

Dit heeft ervoor gezorgd dat zowel mijn privé leven als mijn zakelijke leven beter stromen. Ik ben uit mijn overlevingsmindset gekomen en van leven nu uiteindelijk naar bloeien geshift.

Ik gun het iedereen ten volste te mogen leven zonder de belemmeringen van negatieve overtuigingen en blokkades waardoor het leven ook ècht leven of zelfs floreren wordt in plaats van overleven.”

Jessica

ik heb mijn angst niet laten winnen.

“Dankzij jouw inzichten en wijze woorden heb je me zo enorm geholpen en weer vertrouwen in mezelf gegeven. Hoe groot de druk van buiten ook was, ik heb mijn angst niet laten winnen. Ik heb telkens vastgehouden aan jouw woorden, jouw adviezen en ze voor mezelf herhaald. Ik zal je altijd erg dankbaar blijven zijn hiervoor. Je bent een bijzonder, vriendelijk, hartelijk en wijs persoon. Hart voor mensen. Kortom ik ben dat erg blij dat je op mijn pad bent gekomen!”

Hazel

Antwoorden van mijn ziel

Je helpt me om te komen tot de antwoorden van mijn ziel.”

Janneke

Eerst even in gesprek ?

Ontdekken wat jouw volgende stap
in jouw persoonlijke ontwikkeling is?

Chat openen
Hallo 👋
Waar kan ik je mee helpen?